Verantwoording

Contact

Deze website wordt uitgegeven door Carob, maker van vergelijkingswebsites.

Carob
Adres: Schouwweg 32 Wassenaar
website: www.carob.nl
e-mail: info@carob.nl

Vragen of opmerkingen? Mail ons op info@carob.nl.

Juistheid en volledigheid overzicht

Op deze website wordt een overzicht van MBA opleidingen in Nederland getoond. Wij streven naar een zo correct en zo compleet mogelijk overzicht van Nederlandse onderwijsinstellingen die een MBA opleiding geven. Mist u een opleiding? Neem dan contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.

Disclaimer

Alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud van deze website is van niet-deskundige en geheel vrijblijvende aard. Het gebruik van deze website, inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op deze website, is geheel voor eigen risico.

Voor de getoonde producten, diensten of adviezen geldt dat de uitgever van deze website hier niet verantwoordelijk voor kan worden gesteld. De uitgever van de website is geen dienstverlener, aanbieder en/of bemiddelaar van deze producten. Deze aansprakelijkheid berust uitsluitend bij de adverterende dienstverlener.

Copyright

Deze website is/zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets op deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever van deze website.

Privacy

Deze website maakt gebruik van en plaatst mogelijk cookies op uw computer. Wilt u dit niet, verlaat dan de website.

Op deze website wordt mogelijk gebruik gemaakt van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie zoals cookies (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version