TSM

TSM is dé business school voor een nieuwe generatie leiders die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van onze maatschappij. In de Executive MBA worden diepgaande academische vorming en persoonlijke groei gecombineerd. De methode is wetenschappelijk geaccrediteerd, en daarmee is TSM naar eigen zeggen de enige particuliere business school waar je naast het behalen van je MBA titel ook de MSc graad kunt behalen.

De TSM biedt twee MBA-opleidingen aan.
Executive MBA Bouw: Deze opleiding is specifiek ontworpen voor managers in de bouw.
Executive MBA Zorg: Deze opleiding is gericht op managers in de zorg en biedt diverse zorg gerelateerde thema’s, specifiek ontworpen voor de dynamische zorgsector.
Voor beide opleidingen kan gekozen worden tussen een dag- of avondprogramma MBA.

Lees meer over de MBA programma’s van de TSM Business School.

8. Executive MBA | TSM Business School

TSM is dé business school voor een nieuwe generatie leiders die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van onze maatschappij. Je kan kiezen tussen een Executive MBA Bouw of Executive MBA Zorg. In de Executive MBA worden diepgaande academische vorming en persoonlijke groei gecombineerd. De methode is wetenschappelijk geaccrediteerd, en daarmee is TSM naar eigen zeggen de enige particuliere business school waar je naast het behalen van je MBA titel ook de MSc graad kunt behalen.
Meer over de MBA van TSM

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version