Open Universiteit

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief hoger afstandsonderwijs. Ook de Open Universiteit biedt een Master of Business Administration (MBA) opleiding aan. Deze MBA is een zeer praktijkgerichte opleiding op academisch niveau. Bij de opleiding wordt er op gelet dat de opgedane kennis direct toe kan passen in praktijkopdrachten. Om deze reden vormt uw eigen werksituatie een cruciaal onderdeel van de opleiding. De opleiding kent een modulaire structuur. Er wordt gebruik gemaakt van standaard onderwijscomponenten in de vorm van Certified Professional Programs (CPP).

Wilt u meer weten? Lees alles over de MBA van de Open Universiteit. Of bekijk een compleet overzicht van MBA opleidingen.

MBA | Open Universiteit

De Open Universiteit (OU) ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief hoger afstandsonderwijs. Ook de Open Universiteit biedt een Master of Business Administration (MBA) opleiding aan. Deze MBA is een zeer praktijkgerichte opleiding op academisch niveau. Bij de opleiding wordt er op gelet dat de opgedane kennis direct toe kan passen in praktijkopdrachten. Om deze reden vormt uw eigen werksituatie een cruciaal onderdeel van de opleiding. De opleiding kent een modulaire structuur. Er wordt gebruik gemaakt van standaard onderwijscomponenten in de vorm van Certified Professional Programs (CPP).
Lees meer over de MBA van de OU

5 thoughts on “Open Universiteit”

 1. Beste heer/mevrouw,
  Waarom staat de Open Universiteit als thuisstudie (op nr. 12) lager dan de thuissudie van NCOI (op nr. 8) ?
  Bij Open Universiteit staat bij accreditatie: 2. Welke accreditatie mist de Open Universiteit ten opzichte van NCOI?
  Is de MBA van Open Universiteit NVAO-geaccrediteerd?
  Eddy

 2. Beste Eddy,
  Het MBA-programma van NCOI Business School is de grootste en meest gekozen MBA-opleiding van Nederland. Daarom hebben wij deze hoger in onze vergelijking geplaatst dan bijvoorbeeld de MBA van de Open Universiteit. Wij kunnen van de website van de Open Universiteit niet bepalen of de MBA opleiding beschikt over een NVAO-accreditatie.
  Redactie MBAopleiding.org

 3. Claudia Kortekaas

  Beste heer, mevouw,

  Ik ben op zoek naar een MBA opleiding die ik online / op afstand kan volgen. De redden hiervoor is dat ik als uitgezonden medewerker voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken werk en niet vaak in Nederland ben om lessen te volgen.

  Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn bij de Open Universiteit.

  Met vriendelijke groeten,
  Claudia Kortekaas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *