Category Archives: MBA opleidingen

Amsterdam Business School

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft een MBA sinds 2007; de Amsterdam Business School. Het MBA programma kan worden gevolgd als 1 jaar full-time of 2 jaar part-time. De studie wordt aangeboden in de binnenstad van Amsterdam, een van Europa’s leidende economische centra. Het programma is internationaal georienteerd. De klassen zijn van relatief kleine omvang met een persoonlijke benadering, en met de nadruk op diversiteit in achtergrond en ervaring.

Deze School is in 2014 gestegen van plaats 48 naar 42 in de QSMBA ranking.

Lees meer over de Amsterdam Business School.

Of vraag direct een gratis brochure aan.

Open Universiteit

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief hoger afstandsonderwijs. Ook de Open Universiteit biedt een Master of Business Administration (MBA) opleiding aan. Deze MBA is een zeer praktijkgerichte opleiding op academisch niveau. Bij de opleiding wordt er op gelet dat de opgedane kennis direct toe kan passen in praktijkopdrachten. Om deze reden vormt uw eigen werksituatie een cruciaal onderdeel van de opleiding. De opleiding kent een modulaire structuur. Er wordt gebruik gemaakt van standaard onderwijscomponenten in de vorm van Certified Professional Programs (CPP).

Wilt u meer weten? Lees alles over de MBA van de Open Universiteit.

Gezocht via: ou and mba

TSM

TSM is dé business school voor een nieuwe generatie leiders die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van onze maatschappij. In de Executive MBA worden diepgaande academische vorming en persoonlijke groei gecombineerd. De methode is wetenschappelijk geaccrediteerd, en daarmee is TSM naar eigen zeggen de enige particuliere business school waar je naast het behalen van je MBA titel ook de MSc graad kunt behalen.

De TSM biedt twee MBA-opleidingen aan.
Executive MBA Bouw: Deze opleiding is specifiek ontworpen voor managers in de bouw.
Executive MBA Zorg: Deze opleiding is gericht op managers in de zorg en biedt diverse zorg gerelateerde thema’s, specifiek ontworpen voor de dynamische zorgsector.
Voor beide opleidingen kan gekozen worden tussen een dag- of avondprogramma MBA.

Lees meer over de MBA programma’s van de TSM Business School.

Gezocht via: tsm mba ects