Laudius

Laudius is een thuisstudie-instelling. Zij bieden de cursus MBA Basics aan. Niet een complete MBA opleiding, maar wel een introductie zodat u snel bekend bent met de algemene termen en de inzichten.

MBA staat voor Master of Business Administration, waarbij Administration betekent: het organiseren en managen van het werk van anderen. Met de Cursus MBA Basics van Laudius kunt u snel en gemakkelijk, al in enkele maanden, maar vooral op uw gemak en in uw eigen tempo thuis inzicht krijgen in het boeiende vakgebied van MBA. Na het volgen van de 9 modules heeft u het vakjargon verworven en kennis genomen van de gangbare modellen en theorieën en kunt u zich scharen tussen de professionals die u reeds voorgingen en inzagen dat MBA-kennis de sleutel is tot succes in het maatschappelijk verkeer. Ook voor ondernemers met een eigen bedrijf bestaat er geen praktischer en breder toepasbare cursus dan MBA Basics.

En dit alles voor een aanzienlijk lager bedrag dan de peperdure MBA-opleidingen! Lees meer over de Cursus MBA Basics van Laudius.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *