Business School Nederland

Business School Nederland is de grootste Executive MBA-aanbieder van Nederland. Zij zijn door het bekende blad Management Team in 2012 uitgeroepen tot beste MBA-aanbieder.

Deze opleidingsinstelling was in 1988 de eerste aanbieder van volledig Nederlandstalige MBA-programma’s. Als u bij Business School Nederland studeert, neemt u de aangedragen kennis, ervaringen en vaardigheden direct mee in uw eigen werkomgeving. De lesmethode is gebaseerd op het zogenaamde Action Learning; in het kort leren door doen. Business School Nederland biedt een onderscheidend opleidingsaanbod dat naadloos aansluit bij de vraag van de breed georiënteerde manager van vandaag. Zij bieden een breed aanbod aan MBA opleidingen, waaronder Executive MBA, Young Professional MBA, Action Learning MBA, MBA voor het Beroepsonderwijs en International Action Learning MBA.

De Executive MBA’s en International Action Learning MBA (Distance Learning MBA) zijn NVAO-geaccrediteerd. Business School Nederland is CEDEO-erkend, aangesloten bij NRTO, door het Ministerie van OCW benoemd tot aangewezen instelling voor Hoger Onderwijs en opgenomen in het CROHO-register.

Lees meer over de MBA opleidingen van Business School Nederland.

Gezocht via: business school nederland

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *