Beste internationale MBA opleidingen 2017

Bloomberg Businessweek heeft een nieuwe lijst opgesteld van de Best Business Schools van 2017. Daarbij wordt ook een lijst opgesteld van de beste internationale MBA opleidingen 2017; de “Best International MBA Programs”. Een fameuze en prestigieuze lijst, waar elke universiteit en MBA opleiding maar wat graag in opgenomen wil zijn. Maar dit is slechts weinigen gegeven; er wordt vergeleken op absoluut internationaal topniveau met instituten als INSEAD, London Business School, Oxford en Cambridge.

Erasmus Universiteit scoort als beste Nederlandse MBA opleiding

Opvallend is dat de Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit een 29-ste plek heeft weten te bemachtigen op de lijst van MBA opleidingen buiten de Verenigde Staten. Volgens Businessweek biedt de RSM een van de beste internationale MBA programma’s van de wereld. Daarmee is de Erasmus Universiteit met haar internationale MBA opleiding als hoogste Nederlandse aanbieder in deze prestigieuze lijst.

RSM Businessweek top MBA
(klik op de afbeelding om te vergroten)
Top 5 internationale MBA’s

Wat zijn de allerbeste internationale MBA’s buiten de Verenigde Staten? Dit is de top 5 van beste internationale MBA opleidingen 2017.

Bekijk op onze website het actuele overzicht van MBA opleidingen in Nederland.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *